Over ons

Welkom op de website van Topslagerij Rob Smeets.
Vanaf 1996 gevestigd op de Maaspoort 50, ‘de Versstraat’ van Weert, met het centrum op loopafstand.

In de directe omgeving van de kraakheldere winkel zijn diverse (internationale) restaurants en levensmiddelenzaken; o.a. een bakkerij, groenteman en supermarkten en is goed te bereiken met de fiets en de auto. Tevens is er ruime parkeergelegenheid!!

Ons beeldmerk, de opgestoken duim – Top Rob – staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een uitstekend team medewerkers.

Bij Topslagerij Rob Smeets gaat het om meer dan verkopen alleen. Een uitstekend advies en informatie over de bereidingswijze zijn bij Topslagerij Rob Smeets in goede handen. Niet voor niets is Rob Smeets zelf de spil in de winkel. Vanachter het hakblok voert hij met veel plezier de regie, om het de klanten (culinair) naar de zin te maken.

Slagerij Rob Smeets, aangesloten bij de Topslagersorganisatie, is een ambachtelijke slager, die naast het assortiment Rund-, Varkens-, Kalfs– en Lamsvlees van superieure kwaliteit, ook nog een grote variatie specialiteiten te bieden heeft. Het is een echte ‘lekker eten winkel’, met een assortiment eigengemaakte verse vleeswaren en worstsoorten.

Het door Rob Smeets geselecteerde Rundvlees is van Topkwaliteit, wat ook blijkt uit de grote vraag naar kogelbiefstuk, entrecôte en rosbief.

Topslagerij Rob Smeets denkt na over de gevolgen van vleesconsumptie voor mens, dier en milieu. Er wordt naar gestreefd op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen voor een duurzame wereld. Duurzaam geproduceerd voedsel is daar onlosmakelijk mee verbonden.

In onze Ambachtelijke Slagerij kiezen daarom wij voor ‘Vlees met een Verhaal’! Een (h)eerlijk- en gezond stukje vlees!

  • Ruyghveen Varkensvlees uit de Regio! Optimaal genieten van een heerlijk stuk varkensvlees uit de Peel. Een   (h)eerlijk stukje vlees en dat proeft u! Wij garanderen smaak en kwaliteit, omdat wij als lokale en gepassioneerde slager, slachter en varkenshouders verbindingen leggen en nauw samenwerken. Wij beloven met trots Ruyghveen, vlees met Peelkarakter! Het assortiment diervriendelijke producten zal dan ook steeds meer uitgebreid worden.
  • 100% Hollandse Kip, diervriendelijke opgroei; geen groeibevorderaars, antibioticavrij en 30% langer leven.

Naast het slagersvakmanschap is Rob Smeets tevens gediplomeerd Poelier, hetgeen uitstekend aansluit bij de presentatie van Wild-, Kip- en Kalkoengerechten.

Inspelend op de huidige doorzettende trend van de snelle gemakskeuken zal Topslager Rob Smeets zich in de toekomst, naast de vele toebereide vleessoorten (varkenshaasje in roomsaus; gegrilde kipfilet; kip- en biefstuk Stroganoff; voorgegaarde sukade lappen) blijven richten op de wensen van de moderne consument, door middel van een uitgebreid aanbod.

Niet veel tijd om lang in de keuken te staan? Of gewoon even geen zin om druk in de weer te zijn met potten en pannen? Dan is soep dé oplossing om toch een verse, smakelijke maaltijd op tafel te zetten. Ook voor overheerlijke (maaltijd) Soepen kunt u bij Topslagerij Rob Smeets terecht. Van seizoensgebonden soep, zoals de Erwtensoep, tot feestelijke soepen zoals Ossenstaartsoep met Madeira; recentelijk tijdens de Nationale slagersvakwedstrijd VAS met goud bekroond.

In het traiteur assortiment zijn o.a. smakelijk bereide kant-en-klaar vlees- en kipgerechten, ovengerechten en heerlijke grill/braad specialiteiten voor een hartig hapje of als combinatie met een maaltijd. Alles wordt onder het oog van de klanten in de winkel bereid.

Toppers in het assortiment voor borrelhapjes zijn de onder eigen receptuur gemaakte filet Américain en hammousse en grillworst. De ambachtelijk bereide vleeswaren voldoen aan de hoogste eisen die Rob Smeets stelt aan kwaliteit, samenstelling en smaak. Zo is o.a. het product fijne rookworst vele malen bekroond in de Topkwaliteitsklasse door de Organisatie voor Topslagers.

In de gekoelde toonbank is er uitgebreide keus specialiteiten, gemaakt door de Topslagervakman. Dat wil zeggen: ‘Altijd Vers’! Want verse producten zijn gewoon het lekkerst! Vers is de basis voor de kwaliteit van de producten, Topslager Rob Smeets hecht daar veel waarde aan.

Natuurlijk bent u bij ook allerhande (feestelijke) gelegenheden bij Topslagerij Rob Smeets aan het juiste adres. Onder andere is er een uitgebreid aanbod van bijvoorbeeld een feestelijke Fondue-, Gourmet- of Steengrillschotel en in de zomer natuurlijk de Barbecue.

Rob Smeets geeft graag advies over de bereiding van zijn eerste klas kwaliteitsvlees.

Wij heten u dan ook hartelijk welkom in onze winkel!

Tot ziens!